tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Kulturnatten 2014

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Kulturnatten 2014

fredag d. 10. oktober 2014  kl. 18.00 - kl. 00.00

Tegnebattle og performanceshow

Læg vejen forbi Storm P. Museet på Kulturnatten, hvor vi vanen tro byder på lidt skør og underholdende optræden.

Kl. 19 kan du opleve en drilsk tegnebattle – som et slags tegnet interview - mellem to markante og aktuelle tegneserietegnere, Maren Uthaug og Stine Spedsbjerg. Maren Uthaug (billede tv. samt tegning) er blogger (marensblog.dk) og fast tegner i Politiken med striben 'Ting jeg gjorde'. Stine Spedsbjerg står bag den tegnede dagbog, Stinestregen.dk, og er ny formand for Dansk Tegneserieråd.

Kl. 21.30 opfører performeren og kunstneren Claus Ejner sit ret surrealistiske performanceshow 'Jeg er et gennemsnitsmenneske'. Showet handler om og problematiserer, hvad det vil sige at være et gennemsnitsmenneske – i både konkret og mere abstrakt forstand! Det består af en serie selvstændige performances, der bl.a. involverer en tommestok, 16 Duplo-klodser, et referat af Barbara Cartlands roman "Prisen er kærlighed" og i forlængelse deraf salget af en Bounty bar!

Museet holder dørene åbne fra kl.18 og udover de to oplevelser indbyder vi kulturnattens gæster til et kig på Storm P.s barokke og pågående satiretegninger fra 1. verdenskrig og på Vilhelm Hansens originale Rasmus Klump tegninger inkl. sjove og hyggelige børneaktiviteter.

maren uthaug web  mu djaevlen en kvinde web   claus ejner4 web