tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Fyraftensomvisning i "Langt,langt borte i skoven"

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Fyraftensomvisning i "Langt,langt borte i skoven"

torsdag d. 15. november 2018  kl. 17.00 - kl. 18.30

moe-forsidefelt-370x418Oplev museets aktuelle særudstilling med tegninger og grafik af den dansk-norske kunstner Louis Moe i selskab med udstillingens kuratorer, museumsinspektør Nikolaj Brandt og udstillingsinspektør Charlotte Heilskov.

Udstillingen sætter fokus på en kunstner, som ikke har fået meget plads i kunsthistorien, trods en stor og bred folkelig popularitet i sin samtid, og den er en eventyrlig rejse ind i Moes ydre og indre landskaber befolket af overnaturlige væsner fra mytologien og folketroen.

Et af Storm P. Museets vigtigste fokusområder er tegnekunsten og i særdeleshed den rige tradition for såkaldt illustrationskunst skabt til at blive reproduceret både som billedkunst i traditionel forstand og som tegneserier, illustrationer i bøger, tidsskrifter og aviser. Louis Moe må - som også Storm P. - regnes blandt de dygtigste og mest originale grafiske kunstnere i Skandinavien i sin generation.

Hør mere om hvordan Storm P. Museet fik en enestående mulighed for at skabe en udstilling dedikeret til den norsk-danske kunstner Louis Moe (1857-1945) og hans eventyrlige univers.

Eventyret begynder langt borte i de norske skove ...

Efter omvisningen byder vi på et glas vin, tid til spørgsmål og en åben snak om indtrykkene.

Alle er velkomne! Adgang til almindelig museumsentré.
Gratis adgang for medlemmer af Storm P. Museets Venner.