tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Valentine Workshop

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Valentine Workshop

tirsdag d. 13. februar 2018 - onsdag d. 14. februar 2018  kl. 11.00 - kl. 15.00

Kom og design en kærlig gave til en, du holder af!!

valentine klokkestreng webInspireret af museets aktuelle særudstilling Muser & Matroner hylder vi den bløde og søde kærlighed. Over to dage i vinterferien kan du tegne, trykke, klipse og sy den fineste klokkestreng med dit helt eget udtryk og budskab.

Det er billedkunstner Serine Sinding Yde og arkitekt og designformidler Julie Dufour, der står for workshoppen, og de glæder sig til at hjælpe med idé, inspiration og snilde. Du kan også finde inspirationen i museets udstilling, der er fyldt med sjove tegninger. Valentine værkstedet kræver ingen særlige kundskaber - kun lysten til at være med i selskab med muser og matroner ;-)

Du bestemmer selv om du vil være med et par timer, en hel dag (= 4 timer) eller begge dage.
Det er gratis at deltage i workshoppen, og børn har gratis entré på museet. Medfølgende voksne betaler almindelig museumsentré og kan selvfølgelig også nyde udstillingen, som de lyster.

Du må rigtig gerne tilmelde dig på info@stormp.dk men vi regner bestemt også med, at det er muligt at komme ind fra gaden og være med uden tilmelding.

Medbring gerne drikkedunk, snack eller madpakke, det vil ekstraordinært blive muligt at spise/drikke på museet i en pause undervejs.