tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - LIVE på Biblioteket

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

LIVE på Biblioteket

tirsdag d. 26. september 2017  kl. 17.00 - kl. 18.15

live bib logo

Frederiksbergmuseerne og Biblioteket Frederiksberg arrangerer i fællesskab en række korte foredrag, hvor du to gange om året kan få et kig bag kulisserne på museernes aktuelle og kommende udstillinger og møde nogle af personerne bag.

Arrangementet foregår i Tidsskriftlæsesalen på Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3.
Der er fri entre uden billet.

Kom og få en ekstra dimension til museumsoplevelsen - enten før eller efter du går på opdagelse på Frederiksbergmuseerne.

Program:

Hør fotograf og arkitekt Christina Capetillo fortælle om sin udstilling "Det antropoceniske arkiv", der vises i Møstings Hus fra d. 23.9 – 29.10. Udstillingen viser Capetillos undersøgende fotografier af spor og møder mellem kultur og naturtilstand i den antropocene tidsalder. Capetillo fokuserer på, hvordan naturen går fra at være land til landskab gennem billedtraditioner, og hvordan et landskab kan forme os som mennesker og forståelsen af vores omgivelser.

Cisternerne viser i 2017/18 den anmelderroste udstilling "the Water", skabt af den japanske stjernearkitekt Hiroshi Sambuichi. Hør Cisternernes arkitektfaglige medarbejder Camilla Stig fortælle om det udbytterige samarbejde med Sambuichi, om udstillingens tilblivelse og de mange særlige detaljer, der kan opleves i dybet under Søndermarken

Projektleder Sidsel Galatius fra Bakkehuset slutter aftenen af med en introduktion til efterårets mange arrangementer der overordnet står i litteraturens tegn, men som også byder på havevandringer, markedsdage og koncerter.