tilbage-til-naturen-top

Forside > Besøg Museet > Kalender > Detaljer - Særomvisning: Flemming Quist Møller

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

green_dotBesøg museet

Print

Kalender

Særomvisning: Flemming Quist Møller

søndag d. 18. juni 2017  kl. 15.30 - kl. 17.00

fqm-cykelmyggen-webKom med på en eventyrlig rejse, når Flemming Quist Møller selv og museumsinspektør Nikolaj Brandt viser rundt i Storm P. Museets særudstilling med tegner, musiker, forfatter og filmmand Flemming Quist Møllers farverige, fantasifulde og morsomme univers.

Alle er velkomne!
Adgang til almindelig museumsentré, dog gratis adgang for medlemmer af Storm P. Museets Venner samt børn under 18 år.

Udstillingen
Flemming Quist Møllers fantastiske fortællinger spiller en helt central rolle i dansk kunst-, musik- og kulturliv. Quist Møller har både som tegner, forfatter, filmskaber og musiker begejstret børn og voksne siden sine ungdomsår. Hans dybt originale tegnefilm og børnebøger har for længst opnået klassikerstatus, og år 2017 er halvtredsåret for udgivelsen af hans debutbog, Cykelmyggen Egon. I 2016 modtog Quist Møller Storm P. Prisen, der nu følges op med særudstillingen.

Udstillingen bliver et festfyrværkeri af værker fra Quist Møllers kloge, morsomme og overdådige univers. Der vises en bred vifte af kunstnerens arbejde, som vil danne ramme for en utrolig rejse gennem fantasifulde fortællinger om fantastiske væsener som Snuden, Cykelmyggen Egon, Jungledyret Hugo og hvem ved - måske et dyk ned i Bennys Badekar! Det bliver desuden muligt at gå på opdagelse i kunstnerens spændende rejseerindringer, satiriske kommentarer, scenografiske talenter og andre kunstneriske udfoldelser.