tre-smaa-maend top

Forside > Storm P. > Filmarkiv > Tegnefilm af Storm P.

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

red_dotStorm P.

Print

Tegnefilm af Storm P.

I samarbejde med fotografen Karl August Wieghorst producerede Storm P. en række tegnefilm, hvor bl.a. De 3 små Mænd ofte spiller med.

Du klikker på den film, du gerne vil se. Filmen kan evt. vises i større format ved at klikke på rammesymbolet. Filmene kan også ses på museets YouTube kanal www.youtube.com/user/stormpmuseet, hvor de er samlet i en afspilningsliste, der hedder Storm P.s Tegnefilm.

Gåsetyven

Også kaldet En Ande-historie eller Et Ande-Eventyr. Filmen er tegnet og produceret af Storm P. og fotograferet af Karl Wieghorst. Tegnefilmen havde premiere i Paladsteatret omkring juletid 1920. Filmen var den første i en lille serie tegnefilm med De 3 små Mænd, som Storm P. havde indgået aftale om at producere.


Professor Steinachs Metode

Også kaldet Foryngelseskuren. Filmen er tegnet og produceret af Storm P. og fotograferet af Karl Wieghorst. Tegnefilmen havde premiere i Paladsteatret den 21. februar 1921. Filmen var den anden i en lille serie tegnefilm med De 3 små Mænd, som Storm P. havde indgået aftale om at producere.


Jernmiksturen

Tegnet og produceret af Storm P. og fotograferet af Karl Wieghorst. Tegnefilmen havde premiere i 1921. Filmen indgik i en lille serie tegnefilm med De 3 små Mænd, som Storm P. havde indgået aftale om at producere.


Lyntegneren

Her ses Storm P. og De 3 smaa Mænd i en blanding af realfilm og tegnefilm (ca. 1920). Sandsynligvis var Karl Wieghorst fotografen.


Pingklubben

Reklametegnefilm for Pingklubben tegnet af Storm P.

facebook-logo roed2

Åbningstider

Tirsdag-søndag 10-16
Mandag lukket

Lukkedage i 2018:
24.-26. december pga. julen samt 31.12 + 1.1 pga. nytåret

Lukkedage i 2019:
23. april - 8. maj pga. udstillingsskifte
23. sept - 4. oktober pga. udstillingsskifte
24.-26. december pga. julen samt 31.12 + 1.1 pga. nytåret

Entré

Voksne 50 kr.
Studerende 40 kr.
Seniorer (65+) 40 kr.
Grupper (12+) 40 kr./ps.
Børn u. 18 / skoleklasser / medlemmer gratis adgang

Medlemsskab Enkelt 150 kr.
Medlemsskab Dobbelt 250 kr.