eksterioer 2013 1

Forside > Om museet > Støt Museet

Nyhedsbrev ONLINE SHOP SITEMAP

blue_dotOm museet

Print

Støt museet

Museet arbejder på at kunne forny, forbedre og aktivt sætte fokus på humor og satire i kunsten, så museet forsætter med at være relevant for fremtiden. Støtte gennem donationer og sponsorater sikrer, at også de kommende generationer kan opleve den lille og helt særlige perle, som museet er. At Storm P. Museet i dag har en så rig og omfattende samling skyldes i høj grad generøsitet, passion og visioner fra en lang række private og sponsorer.

Sponsorer for Storm P. Museet tilbydes en bred platform med muligheder for et tæt samarbejde. Afhængig af den pågældende virksomhed aftales det individuelt, på hvilke områder samarbejdet kan tilrettelægges. Museet indgår gerne nye aftaler.

Lovgivning giver fordele

Lovændringer har resulteret i, at personer og virksomheder kan fradrage værdien af kunstværker til kulturinstitutioner, samt at virksomheder kan fradrage pengegaver til kulturinstitutioner.

Læs mere om reglerne for fradrag her »

Du er velkommen til at rette henvendelse til museumsinspektør Nikolaj Brandt på mail nbr@frederiksbergmuseerne.dk eller på telefon 22 52 46 46. Eller til Astrid la Cour, direktør for Frederiksbergmuseerne, på mail alc@frederiksbergmuseerne.dk